počet položiek: 0 0,00 €

!_recenze obchodu_!

29.09.2022

Rýchle dodanie a aj cena je rozumna

20.09.2022

Jsem spokojen.

01.03.2022

Cena super

26.02.2022

rychlé dodání

22.02.2022

Rychlost!

08.02.2022

Rychlost

18.01.2022

Dobrá cena, rychlé odeslání, komunikace

17.01.2022

Vše proběhlo v pořádku

10.01.2022

krátce po nákupu zatím vše v pořádku

07.01.2022

rychlost.

nevím

03.01.2022

Rychlé dodání

22.12.2020

Rychlé, bezproblémové jednání Ochotný personál

19.11.2020

rychle vyřízeno, rychle dodáno, za mě super

01.11.2020

vše pro běhlo rychle a bez problémů

28.10.2020

Rychlost vyřízení objednávky Ceny

22.10.2020

rychlé a spolehlivé vyřízení objednávky

A my děkujeme vám za absolutně super recenzi :-) Moc jste nás potěšil! Mějte se moc hezky, Honza z Mobilyskalka.cz

18.10.2020

Vše proběhlo rychle, korektně a bez problémů

Ohromná rychlost - to je to oč nám běží! :-) Tedy ještě o kvalitu a super cenu :-) Moc vám děkujeme za pochvalu a doporučení. Udělala jste nám radost :-) Honza z MobilySkalka.cz

14.10.2020

Rychle vyřízení, ochota.

Moc vám děkujeme za krásnou recenzi. Jsme moc rádi, že jsme vám mohli vyjít vstříc a vše vyřešit k vaší spokojenosti :-) Děkujeme vám a mějte se moc hezky. MobilySkalka.cz

22.09.2020

Možnost osobního odběru

Jediné, co je.. Je název, mobilyskalka a jsou jinde :)

Tolik pochval na naši adresu. To je prostě krása. A my vám za to moc děkujeme. Je krásné, když si někdo najde čas, aby potěšil druhé. Děkujeme vám a přejeme pohodovou neděli.

11.09.2020

Celkově chválím jak obchod tak zakoupený produkt.

Naprosto spokojení zákazníci, to je naše největší radost. Děkujeme, že jste nám takovou krásnou pochvalu napsal. Hned máme potom větší chuť do práce. Mějte se prima, Honza z MobilySkalka.cz

01.09.2020

široký sortiment zboží

.. my fungujeme ve dne v noci :-) Děkujeme za prima pochvalu.

26.08.2020

nejlepší ceny a široký sortiment

Moc děkujeme za doporučení! A neusínáme na vavřínech, jedeme dál a ještě lépe :-))

17.08.2020

Super

Moc vám děkujeme za krásnou recenzi a 100% doporučení. Mějte se krásně, Honza z MobilySkalka.cz

10.08.2020

rychlost, spolehlivost

Snažíme se, co nám síly stačí. Naprostá většina balíčků objednaných v pracovní den, je už druhý pracovní den u svého šťastného majitele (nebo majitelky) :-) Děkujeme za krásnou pochvalu a uzijte si dnešní den.

06.08.2020

Velmi rychlé vyřízení objednávky

Nic

Velmi rychlé vyřízení objednávky a dodání na vydejnu.

My jsme rychlíci :-) Pracujeme na tom, aby naprostá většina balíčků byla už druhý den u svého majitele (nebo majitelky) :-)) Děkujeme vám za krásnou pochvalu a ať vám zboží od nás dělá dlouho radost :-)

15.07.2020

velmi dobrá komunikace a rychlé doručení

Snažili jsme se :-) Děkujeme vám a užijte si dnešní den. Honza z MobilySkalka.cz

12.07.2020

Výborná komunikace s obchodem. Rychlé dodání zboží.

Žádná.

Děkujeme za krásnou pochvalu rychlosti zaslání a nízkých cen :-) Jsme moc rádi, že se vám u nás líbilo. Mějte se krásně a užijte si dnešní den.

04.03.2020

Solidní jednání

Máme radost, že jste byla s námi spokojená, a ještě větší máme radost, že jste si to nenechala pro sebe a napsala nám tuto krásnou recenzi. Děkujeme vám.

01.03.2020

Velmi rychlá reakce.

Rádo se stalo :-) Děkujeme vám za krásnou recenzi.

29.02.2020

Rychlost a ochota

Snažíme se, aby balíčky byly už druhý pracovní den po objednání u svého majitele doma :-) Děkujeme za vaši pochvalu a přejeme vám pohodový den.

17.01.2020

nabídka sortimentu, cena, rychlost dodání, zásilkovna

Děkujeme vám za krásné doporučení. A přejeme příjemný den.

24.12.2019

Velká spokojenost . Doporučuji . Bendys

Děkujeme za krásnou pochvalu. Udělal jste nám radost.

16.12.2019

Vše v pořádku, doporučuji.

Děkujeme za pochvalu rychlosti našeho dodání a spolehlivosti. Udělal jste nám radost. Přejeme vám pohodový den, MobilySkalka.cz

12.12.2019

ok

Dobrý den , jsme rádi, že jste byla s rychlostí doručení vybraného zboží a cenou zboží spokojena. Děkujeme za Vaše kladné hodnocení:). Přeji pěkný den. MobilySkalka.cz

01.12.2019

Jsem spokojená. Se zbožím i rychlosti dodání

Dobrý den , jsme rádi, že jste byla s rychlostí doručení vybraného zboží a cenou zboží spokojena. Děkujeme za Vaše kladné hodnocení:). Přeji pěkný den. MobilySkalka.cz

29.11.2019

Rychlé, bezproblémové

To nás moc těší. My jsme "puntičkáři" a rádi si se vším vyhrajeme. Děkujeme za krásnou pochvalu a 100% doporučení.

28.11.2019

Profesionální přístup,velká ochota poradit tento obchod mohu jen doporučit.Děkuji hodnotím na sto procent

Máme radost, že jste s nákupem na MobilySkalka.cz spokojená. Snažíme se o to každý den. U nás není "spokojený zákazník" reklamní slogan, ale skutečný cíl. Nás by to totiž ani jinak nebavilo :-) Moc vám děkujeme za pochvalu a přejeme prima sobotu.

19.10.2019

Dobrý

Snažíme se, co nám síly stačí :-) aby druhý pracovní den, byl balíček u vás doma :-)

27.09.2019

Velmi rychlé vyřízení objednávky

Super obchod, rychle, levně, kvalitní

To je pro nás zpráva dne. Od tohoto momentu (přečtení vaší pochvaly) balíme s ještě větším elánem a radostí do práce :-) Děkujeme vám za povzbuzení.

21.09.2019

Byla to první objednávky a spokojenost

Kdyby radost nadnášela, tak tu létáme jako holubičky :-) Děkujeme za pochvalu :-)

03.07.2019

Levné, rychlé a pohodlné.

Žádná.

Dobrý den , jsme rádi, že jste byla s rychlostí doručení vybraného zboží a cenou zboží spokojena. Děkujeme za Vaše kladné hodnocení:). Přeji pěkný den. MobilySkalka.cz

24.06.2019

Rychlost

Objednáno, zaplaceno, odesláno, dodáno ve velice krátkém čase.

Dobrý den , jsme rádi, že jste byla s rychlostí doručení vybraného zboží a cenou zboží spokojena. Děkujeme za Vaše kladné hodnocení:). Přeji pěkný den. MobilySkalka.cz

31.05.2019

Rychlost dodání, profesionální komunikace obchodu. Vše v pořádku.

Dobrý den , jsme rádi, že jste byla s rychlostí doručení vybraného zboží a cenou zboží spokojena. Děkujeme za Vaše kladné hodnocení:). Přeji pěkný den. MobilySkalka.cz

01.03.2019

rychlost vyřízení objednávky, slušná cena

Dobrý den, jsme rádi, že jste byl s rychlostí doručení vybraného zboží spokojen. Děkujeme za Vaše kladné hodnocení:).

22.02.2019

Velmi dobrá cena oproti konkurenci. Možnost osobního převzetí bezplatně. Konzultovala jsem před koupí baterie její parametry s člověkem na kontaktní lince a byla jsem velmi spokojena i s touto pomocí.

Dobrý den , jsme rádi, že jste byla s rychlostí doručení vybraného zboží a cenou zboží spokojena. Děkujeme za Vaše kladné hodnocení:). Přeji pěkný den. MobilySkalka.cz

12.02.2019

spokojenost

Dobrý den , ještě jednou děkujeme za Váš nákup . Budeme rádi, když nás navštívíte i příště a když služby doporučíte vašim známým.

24.01.2018

rychlost

Dobrý den, děkujeme za Vaši kladnou recenzi:). Přeji Vám pěkný den.

21.01.2018

Objednávka připravena do druhého dne. Výdejní místo kousek od metra SKALKA

Objednávala jsem pouze náhradní baterii. Ta má zatím dobrou výdrž. Na hodnocení kvality je ovšem ještě brzy.

Dobrý den Denny , jsme rádi, že jste byla s rychlostí doručení vybraného zboží a cenou zboží spokojena. Děkujeme za Vaše kladné hodnocení:). Přeji pěkný den.

15.01.2018

Rychlost, cena

Nic

Spokojen s nákupem.

Dobrý den Radeku, jsme rádi, že jste byl s rychlostí doručení vybraného zboží spokojen. Děkujeme za Vaše kladné hodnocení:). Přeji pěkný den.

14.01.2018

Všechno bylo rychle

Dobrý den, jsme rádi, že s námi máte pozitivní zkušenosti a děkujeme za Vaše kladné hodnocení:). Příjemný den.

09.01.2018

Levné zboží O žádných nevím

Dobrý den Dopita, jsme rádi, že s námi máte pozitivní zkušenosti a děkujeme za Vaše kladné hodnocení:). Příjemný den.

07.01.2018

promptní reakce,cena

Dobrý den, jsme rádi, že jste byli s cenou vybraného zboží spokojeni. Děkujeme za Vaše kladné hodnocení:). Přeji pěkný den.

07.01.2018

rychlé spolehlivé jednání.

Dobrý den, jsme rádi, že jste byla s rychlostí doručení vybraného zboží a našimi službami spokojena. Děkujeme za Vaše kladné hodnocení:). Přeji pěkný den

05.01.2018

rychlé vyřízení objednávky možnost osobního odběru

Dobrý den, velice děkujeme za recenzi i nákup. Budeme se snažit takto pokračovat i nadále a velice oceníme pokud nás doporučíte i svým známým a kamarádům.

03.01.2018

velmi dobrá cena a vstřícné a rychlé jednání

Dobrý den, děkujeme za hodnocení a recenzi. Jsme rádi, že jste byl u nás spokojen. Přejeme Vám pěkný den,

23.12.2017

nízká cena, doprava přes Zásilkovnu

Dobrý den, děkujeme za recenzi. Rádi vidíme, že jste byl s námi spokojený. Krásné vánoční svátky a vše nejlepší do nového roku

22.12.2017

rychlost, spolehlivost

není

doporučuji

Dobrý den, děkujeme za doporučení, Vaše hodnocení nám udělalo radost. Krásné Vánoce a všechno nejlepší do nového roku.

21.12.2017

ochota, bleskurychlé dodání

Výborná komunikace, obratem odpověděli na můj dotaz, doporučili jiné zboží, rychlé dodání. Děkuji

Dobrý den, Danuše, jsme rádi, že jste spokojená s nákupem na našem obchodě. Děkujeme za doporučení. Pohodové prožití Vánoc a vše nejlepší do nového roku mobilyskalka.cz

20.12.2017

Dobre ceny rychle dodanie tovaru

Dobrý den, děkujeme za recenzi.Těší nás, že jste byl s naším obchodem spokojený. Budeme rádi pokud si udržíme i do budoucna Vaší přízeň. Za celý tým internetového obchodu mobilyskalka.cz Vám přeji krásné Vánoce a vše nejlepší do nového roku Jan Iliáš

19.12.2017

nizke ceny dodaci lhuta

platba na pobocce jenom v hotovosti vydejni misto je jenom kiosk

Dobrý den, děkujeme za hodnocení. Platba kartou při vyzvednutí zboží není možná vzhledem k tomu, že faktura je již vygenerovaná a připravená systémem. Děkujeme za dobrý námět k vylepšení služeb. Pěkné vánoční svátky a vše nejlepší do nového roku mobilyskalka

04.12.2017

široká nabídka

Děkujeme za recenzi. Udělala nám radost, jelikož se vždy snažíme na 100% aby u nás byl zákazník spokojený.

03.12.2017

Rychlé dodání

Děkujeme za recenzi. Udělala nám radost, jelikož se vždy snažíme na 100% aby u nás byl zákazník spokojený.

01.12.2017

rychlost dodání

Maximální spokojenost, rychlé dodání, vše bez problémů.

Dobrý den, děkujeme za hodnocení a recenzi. Přejeme Vám pěkný den,

29.11.2017

Velmi dobrá cena Komunikace bez problémů

Všem doporučuji.

Dobrý den, děkujeme za hodnocení a recenzi. Přejeme Vám pěkný den, MobilySkalka.cz

28.11.2017

vše OK

Hezký den, děkujeme Vám za doporučení :-)

24.11.2017

Perfektní dodávka, rychlé objednání i dodání a vše bylo v naprostém pořádku. Za mě mohu říci jediné, naprostá spokojenost s tímto obchodem.

Dobrý den, děkujeme. Rádi slyšíme zpětnou vazbu od našich spokojených zákazníků.

09.11.2017

Byl jsem nadmíru spokojen-ještě jsem se s takovou ochotou a rychlostí vyřízení moji objednávky nesešel-všem vřele doporučuji Málek Jaroslav.

Dobrý den, Jaroslave jsme moc rádi, že jste byli s rychlostí doručení zboží spokojeni. Děkujeme za kladné hodnocení:).. Příjemný den. JAN ILIÁŠ Mobily Skalka

08.11.2017

výhoda

Děkujeme za nákup a recenzi.

02.11.2017

Celkově spokojenost! Děkuji

Hezký den, Marie, Vaše spokojenost nás velmi těší. Děkujeme, že náš obchod i služby doporučujete dalším zákazníkům ;-) Honza

29.10.2017

Rychlost a spokojenost

Dobrý den, Vaše spokojenost nás velmi těší. Děkujeme! :-) Honza

28.10.2017

Kdyz pisi skladem, skutecne maji a ihned odesilaji. Tak by to melo byt. Super!

Hezký den, moc nás těší, že jste s našimi službami i přístupem spokojen, a vážíme si Vašeho hodnocení. Děkujeme ;-) Honza

27.10.2017

První nákup bez problémů. Uvidíme jak dál

Dobrý den, Vaše hodnocení nás moc těší. Děkujeme za něj a věříme, že se na nás v budoucnu opět obrátíte ;-) Honza

27.10.2017

Obejdnával jsem 2 baterie stejného druhu, omylem mi dodali jednu jinou, ale vše bylo vyřešeno k mé plné spokojenosti!

Hezký den, Martine, děkujeme za chválu na přístup našich kolegů ;-) Honza

23.10.2017

+přiměřená cena

Dobrý den, děkujeme za recenzi a hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojen. Přejeme pěkný den,

19.10.2017

Rychlé vyřízení objednávky

Dobrý den, vždy se snažíme doručit zboží k Vám co nejrychleji, tak aby jste se z něj mohla těšit co nejdříve od objednání. Děkujeme za hodnocení. Přejeme pěkný den,

16.10.2017

Široká nabídka, krycí sklo k mobilu již jinde nebylo. Výhodná cena

Velký poplatek za osobní odběr v Uložence, mírně kompenzován poměrně nízkou cenou zboží.

Děkujeme za Vaše hodnocení! S pozdravem Honzaa tým obchodu http://www.MobilySkalka.cz Navštívit nás můžete také na prodejně v Praze

16.10.2017

cena, rychlé jednání, originální zboží

Dobrý den, děkujeme za výborné hodnocení našeho obchodu. Věříme, že se s Vámi brzy znovu setkáme při dalším nákupu. S pozdravem

15.10.2017

Vše bylo vpořádku

Dobrý den, děkuji za Vaši recenzi. Spokojenost zákazníků je pro nás na prvním místě. Jsem proto velmi ráda, že náš obchod doporučujete. Hezký den

13.10.2017

Na internetových stránkách vše přehledné, na dotaz je k dispozici chat, kde opravdu ihned poradili, chat si lze dát i přeposlat na mailovou adresu. Jedinou nevýhodou je malé výdejní místo na Skalce, s malým pultíkem a příjemným personálem bez zázemí. Zboží však bylo nachystáno a možná pro potřeby výdeje a v obmezeném množství i prodeje, asi ten malý prostor stačí...

Hezký den, hemisphere, jsme rádi, že Váš nákup proběhl podle Vašich představ, a děkujeme za doporučení :-) Honza

13.10.2017

Nemám co bych vytknul

Dobrý den, děkujeme za stoprocentní hodnocení :-) Pavel

11.10.2017

Vše je v pořadku

Děkujeme za recenzi, vážíme si každého hodnocení, děkujeme za Váš čas, který jste strávil u vyplnění dotazníku.

08.10.2017

Spokojenost

Děkujeme za Vaše hodnocení! S pozdravem Pavel a tým obchodu MobilySkalka.cz Navštívit nás můžete také na prodejnách v Praze,

01.10.2017

Super cena 3x,rychlost a kvalita balení a dodání

Nevím ó žádné

Mohu všem doporučit

Dobrý den, děkuji Vám za recenzi. Jsem moc rád, že jste s kvalitou služeb našeho obchodu spokojený. Věřím, že tomu tak zůstane i v případě budoucích objednávek. Hezký den.

21.09.2017

velký výběr příslušenství rozumné ceny výborná komunikace rychlost doručení

Po objednání zboží ihned telefonický kontakt ze strany obchodu s informacemi o dalším postupu, okamžité předání dopravci, naprostá spokojenost, obchod vřele doporučuji.

Děkujeme moc za recenzi, jsme velice rádi, že jste byl spokojen s naším obchodem a že jste nás nezapomněl ohodnotit. Pokud bude cokoliv potřeba, neváhejte se na nás příště obrátit znovu. Ještě jednou děkujeme

16.09.2017

Vše v pořádku, můžu doporučit!

Dobrý den, děkujeme za skvělou recenzi. Těšíme se na další nákup. MobilySkalka.cz

12.09.2017

Rychlost reakce

Cca 1 hodinu po objednání jsem byl vyrozuměn, že zboží je připraveno k odběru.

Dobrý den, jsme moc rádi, že jste byli s rychlostí doručení zboží spokojeni. Děkujeme za Vaše kladné hodnocení:).

28.08.2017

Skvělý přístup k zákazníkovi - dodatecne mi na žádost bez problemu upravili fakturační údaje

Děkujeme za Vaše hodnocení! S pozdravem Honza a tým obchodu https://www.mobilyskalka.cz/ Navštívit nás můžete také na prodejnách v Praze,

pri poskytovaní služieb nam pomahaju súbory cookie. používaním našich sluzieb vyjadrujete súhlas s nasim používaním súboru cookie.   Zákaznícky servis